1.klasses ejendomsservice på Frederiksberg med Damsgaard Service ApS som jeres partner

Har I brug for økonomisk attraktiv – og samtidig kvalificeret og fleksibel ejendomsservice på Frederiksberg? Kom trygt til Damsgaard Service ApS, vi har mange års erfaring i ejendomsservice på Frederiksberg, og vi kan vores kram. Hos os kan I samle alt under en og samme hat, vi klarer alle opgaver – iblandt i samarbejde med vores højt kvalificerede samarbejdspartnere. Viceværtsarbejde, varmemester opgaver, pasning af alle grønne områder, snerydning, vinduespolering og meget, meget andet, står altid på vores menukort. Lad os give jer et godt tilbud på ejendomsservice på Frederiksberg og ring også meget gerne til os for yderligere information, vi er altid klar til en snak om blandt andet ejendomsservice på Frederiksberg.

Damsgaard Service ApS – ejendomsservice på Frederiksberg. Vi holder styr på det hele

Ejendomsservice på Frederiksberg i den velkendte gode Damsgaard kvalitet og til priser, som er til at forstå. Vi kan sørge for, at alle sekundære funktioner omkring bygningsdrift fungerer optimalt både til jeres egen og beboernes fulde tilfredshed.

Vi tilbyder enkeltstående eller skræddersyede helhedsløsninger til erhvervsejendomme, udlejningsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger – helt tilpasset jeres behov. Vi beskæftiger en række medarbejdere med forskellige specialer og uddannelser som sikrer, at vores kunder modtager det bedste og mest professionelle arbejde i branchen.

Læs gerne mere her på hjemmesiden og se, hvad vi har at tilbyde – det er nemlig ikke så lidt. Damsgaard Service ApS – ”verdens bedste” ejendomsservice på Frederiksberg og i hele Storkøbenhavn.