Ejendomsservice i København – et mangeårigt speciale hos Damsgaard Service ApS

Ejendomsservice i København og for den sags skyld overalt på Sjælland har gennem en lang årrække udviklet sig til et speciale hos Damsgaard Service ApS. Vi tilbyder komplette skræddersyede løsninger, hvor I selv bestemmer og sammensætter de ydelser, som I ønsker fra os. Vi beskæftiger mange medarbejdere med forskellige specialer og uddannelser som sikrer vores kunder, at de modtager det bedste og mest professionelle arbejde til priser, hvor alle kan være med.

Vicevært service, varmemester service, ind- og udflytning, pasning af grønne arealer, glatførebekæmpelse, vinduespolering, trappevask og meget, meget andet. Vi servicer såvel udlejningsejendomme som erhvervsejendomme, andelsboliger og lignende.

Ring gerne til os og lad os få en indledende snak om ejendomsservice i København. Vi er altid parat med et godt tilbud, som det vil være vanskeligt at sige nej tak til.

Damsgaard Service ApS – dedikeret og ansvarsbevidst ejendomsservice i København

God og ansvarlig ejendomsservice i København er synonymt med Damsgaard Service og Entreprise ApS. Vi har i mere end 30 år arbejdet med ejendomsservice i København, så vores erfaringsgrundlag må nok siges at være i orden. Vi klarer alle forekommende arbejdsopgaver, når det gælder ejendomsservice og arbejder sammen med mange kompetente partnere, når det drejer sig om mere specielle opgaver.

Læs gerne mere om os og vores kompetencer her på hjemmesiden og kontakt os gerne for yderligere information om ejendomsservice i København.. Vi er altid klar med masser af gode råd og vejledning. Der er ingen slinger i valsen, når det gælder ejendomsservice i København med os ved roret.