Velkommen til Damsgaard Service ApS. Nok Københavns bedste ejendomsservice

Kbh ejendomsservice i en klasse for sig – den bedste. Vi udfører alle opgaver inden for ejendomsservice. Vi klarer almindelig viceværtservice, vi fungerer som varmemester, vi klarer trappevasken og vinduespoleringen, vi passer de grønne arealer, vi udfører glatførebekæmpelse og meget, meget andet. Københavns ejendomsservice med stort K for kvalitet. Damsgaard Service ApS har mere end 30 års erfaring med ejendomsservice, vi kan vores kram og er til at stole på – og så udfører vi altid 1.klasses arbejde. For os er ingen opgave for lille og ingen for stor.

Ring til os og lad os få en snak om et fremtidigt samarbejde, når det gælder ejendomsservice. Vi yder nok Københavns bedste ejendomsservice med en alsidighed ud over det vanlige – vi klarer simpelthen det hele, og altid med et smil.

Kbh ejendomsservice med kvaliteten i top og prisen i bund. Kom til Damsgaard Service ApS

Damsgaard Service ApS – Københavns ejendomsservice med fokus på kvalitet og lave priser. Vi servicerer såvel boligforeninger som andelsboliger og erhvervsejendomme med mere. Med os som partner, behøver I kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder mange ydelser, der gør hverdagen nem for vores kunder – også for jer. Vi sammensætter gerne en individuel og attraktiv løsning til jer, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Ring til os og book et møde med os og hør mere om de mange fordele, der er forbundet med at benytte sig af os som total leverandør.