Damsgaard Service ApS levere alt i forbrugsvare. Toiletpapir, håndklædepapir, håndsæbe, desinfektion, dispensere o.l.

DAMSGAARD leverer alle former for forbrugsvarer til virksomhedens daglige ”husholdning”, alt sammen til konkurrencedygtige priser:

Toiletter

Toiletpapir, håndklædepapir, duftkontrol, håndsæbe, engangstandbørster, desinfektion, dispensere o.l.

Køkken/kantine

Køkkenruller, servietter, poser, engangsservice, opvasketabs, afspændingsmiddel o.l.

Lyskilder

Alle former for lyskilder

Laver du en aftale med os om levering af forbrugsvarer, kan vores personale sørge for at der altid er “fyldt op”, så slipper du for at holde øje med hvornår det er tid til at bestille varer igen.

miljo

Miljø

DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Udnyt synergieffekten ved en leverandør

En leverandør

Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.