Hvis I har olie eller sæbebehandlede gulve i virksomheden, er det vigtigt at holde overfladebehandlingen i god stand. Regelmæssig plejeoliering eller sæbebehandling, bibeholder træets naturlige glød, og minimerer risikoen for ridser, skrammer og splinter. En mættet overflade forhindrer spild og snavs i at trænge ned i træet, og gør gulvet let at rengøre.

Hos DAMSGAARD har vi mange års erfaring i overfladebehandling af trægulve, og kan overfladebehandle nylagte/afslebne gulve, og vedligeholde eksisterende overfladebehandlinger.

Vi kan naturligvis også hjælpe med oliebehandling af dine bordplader, vindueskarme, paneler, vinduesrammer o.l.

miljo

Miljø
DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør
Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.