Trafikerede og/eller slidte og porøse linoleumsgulve kan med fordel polishbehandles. Polishbehandlingen fylder gulvets porrer og forsegler overfladen, således at snavs og skidt ikke trænger ned i gulvet. Gulvet bliver stærkere, mere modstandsdygtigt og får en flot glansfuld overflade.

Polishbehandling bruges hovedsageligt på linoleumsgulve, men kan med fordel også anvendes på andre hårde gulvbelægninger.

Hos Damsgaard har vi i mange år hjulpet kommuner, institutioner, butikker, virksomheder og mange andre med polishbehandling af deres gulve.

Polish før og efter
miljo

Miljø DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.