Effektiv rengøring på Amager. Damsgaard Service ApS holder kvaliteten i top og prisen i bund

Igennem mere end 30 år har vi beskæftiget os med rengøring på Amager, ja for den sags skyld overalt på Sjælland – og til vores kunders fulde tilfredshed. Vi er et topprofessionelt rengøringsfirma, som prioriterer kvaliteten af vores arbejde meget højt. Vi er miljøbevidste og anvender i videst muligt omfang kun rengøringsprodukter, der er skånsomme mod miljøet. Vi har stor fokus på rekruttering, instruktion og arbejdsmiljø, en forudsætning for at kunne byde på dygtige og stabile medarbejdere, hvilket på sin side igen er en forudsætning for god kvalitet og leveringssikkerhed Vi arbejder konstant på at finde rationelle løsninger til at forbedre effektiviteten uden negativ indvirkning på hverken kvalitet eller miljø.

Kontakt gerne Damsgaard Service ApS snarest muligt og få et kanontilbud på rengøring på Amager. Vi holder, hvad vi lover og slår aldrig for store brød op. Rengøring på Amager for virksomheder.

Rengøring på Amager der både kan ses, lugtes og føles. Kontakt Damsgaard Service ApS

Skal der gøres effektivt rent skal man vælge Damsgaard Service ApS som sin samarbejdspartner. Med mere end 30 års erfaring i branchen samt en række kerneværdier, som vi altid gør vores absolut bedste for at leve op til, er I sikret en partner som I kan stole på, og som aldring springer over, hvor gærdet er lavest. Rengøring på Amager i topkvalitet og til beskedne priser for både virksomheder  og private.

Når det gælder rengøring på Amager er vi det suverænt rigtige valg.