Rengøring i København og rengøring på Frederiksberg. 1.klasses rengøring til meget attraktive priser

Rengøring i København og rengøring på Frederiksberg er et af vores kerneområder, et område der vokser sig større og større, ikke mindst på rund af vores mange positive kundeudtalelser og vores mangeårige erfaring, der gør os specielt velegnet til at varetage vores arbejdsopgaver. Og så er vi ualmindeligt alsidige, i realiteten er vi klar til at påtage os alle opgaver inde for rengøring og ejendomsservice – med alt hvad dette indebærer. Vi arbejder målbevidst og dedikeret for at skabe en tilfreds kundekreds, pålidelighed er et absolut ”must” for os.

Kontakt os gerne snarest muligt og lad os få en snak om et eventuelt fremtidigt samarbejde, vi er altid åbne over for alle ønsker. Læs også gerne mere her på vores hjemmeside om os som partner og om vores mange alsidige kompetencer.  Rengøring i København og rengøring på Frederiksberg på 1. klasse og til særdeles behagelige priser.

Damsgaard Service ApS byder på rengøring i København på 1.klasse til 2.klasses lave priser

Få en snak med Damsgaard Service ApS om effektiv rengøring i København og på Frederiksberg. Vi er et særdeles velrenommeret rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring – og så er vi tilmed så alsidige, at I hos os kan samle alle opgaver inden for rengøring og ejendomsservice under en og samme hat. Vi har ressourcerne og den nødvendige ekspertise.

Ring til os og hør nærmere, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.