At udføre rengøring er vores passion

Hos Damsgaard Service ApS, har vi udført rengøring i Roskilde, og på resten af Sjælland, på kontorer, virksomheder, skoler, trapper m.m. i årevis. Vi er eksperter i at udføre rengøring i Roskilde og vi sætter en ære i dette forhold. Hvis du er på udkig efter rengøring i Roskilde, så overvej Damsgaard Service ApS. Vi kender betydningen af ​​at have en pålidelig, effektiv kommerciel rengørings partner i Roskilde. Og vi vil arbejder utrætteligt for at sikre, at din arbejdsplads er vedligeholdt efter de højeste standarder, blandt Roskildes virksomheder.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Vi lægger stor vægt på at afdække dine behov, og udarbejder en arbejdsbeskrivelse der er skræddersyet til din virksomhed i Roskilde. Vi er også opmærksomme på, at mange virksomheder i Roskilde ønsker at være så grønne som muligt, derfor anvender vi svanemærkede rengøringsmidler, der skåner miljøet mest muligt. Vi tilbyder full-service rengøring i Roskilde, og kan derfor servicere din virksomhed med rengøring, vinduespudser, tæpperens, linnedservice og meget mere. Vi servicere store som små virksomheder i Roskilde, og vi vil behandle hver enkelt virksomhed med det samme niveau af omsorg og engagement.

Damsgaard Service ApS har en stor stab af fagfolk med erfaring i rengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Hvis du har brug for eksperter i rengøring af Roskildes kontorer og bygninger, så skal du kontakte Damsgaard Service ApS.