Omhyggelig rengøring i Valby, Hvidovre og Rødovre. Kontakt Damsgaard Service ApS

Hvordan har I det med indeklimaet? Er der allergikere blandt jeres medarbejdere? Måske trænger jeres arbejdsklima til et eftersyn og lokalerne til en omhyggelig rengøring. Et godt indeklima er nemlig lig med godt rengjorte lokaler, og det ved Damsgaard Service ApS hvordan man opnår, vi er specialister i rengøring i Valby, Hvidovre og Rødovre – ja for den sags skyld overalt på Sjælland.

Her på hjemmesiden kan I læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rengøring i Rødovre med mere, vi er nemlig alsidigheden selv og klarer alle opgaver inden for branchen. Ring også gerne til os og bed om et dugfrisk tilbud.

Rengøring i Hvidovre, rengøring i Valby og rengøring i Rødovre – mere omhyggeligt end I kan forestille jer, bedre end I aner.

Prisbillig og omhyggelig rengøring i Valby. Rengøring i Rødovre og Hvidovre med Damsgaard Service ApS

Skal der gøres rent, så skal der gøres ordentligt rent – og det bliver der med Damsgaard Service ApS ved roret. Vi er et erfarent rengøringsfirma med mere end 30 års kvalitetsarbejde i bagagen. Vi gør rent, vi arbejder med ejendomsservice – og vi er vi er medlem af Danske Service hvilket garanterer et rengøringsfirma med ordnede løn og arbejdsvilkår.

Her på vores hjemmeside kan I læse mere om, hvem vi er og hvilke opgaver vi kan tilbyde at løse for jer. Vi står til enhver tid inde for kvaliteten af vores miljøbevidste arbejde.