Privatrengøring – tid til det der er vigtigt

Træt af at bruge weekenderne på at gøre rent, eller mangler du tid i hverdagen? Så er løsningen måske privat rengøring fra Damsgaard Service ApS – vi har både tid og lyst til at gøre rent hjemme hos dig. Med privat rengøringshjælp fra et proffesionelt rengøringsfima, får du mere tid til familie og venner. Privatrengøring er også en god løsning hvis du ikke har kræfterne til det mere.

Vores medarbejdere er dygtige, professionelle, har ren straffeattest og gør rent i dit hjem, som du vil have det. Vores medarbejdere har alt udstyr til privat rengøring med, så du skal ikke sørge for andet, end at vi kan komme ind.

Privat rengøring med fast tilknyttet medarbejder

Du får tilknyttet en fast medarbejder, og vi bestræber os altid på at have mindst en ekstra medarbejder, der kender din bolig, som kan afløse ved ferie og sygdom.

Hvad koster privat rengøringshjælp?

Vores prismodel er enkel. Du betaler en fast timepris, og du betaler kun for den tid, vi er hos dig. Du bestemmer selv, hvor meget tid vi må bruge, og hvor meget der skal laves. Hvis du bestiller det i forvejen, er det muligt at bestille mere tid, hvis du har noget ekstra, vi skal lave.

Nedenfor er nogle priseksempler på privat rengøring i forskellige boligstørrelser:

Privatrengøring priseksempler

Bolig størrelse Pris pr. gang Efter servicefradrag Privatrengøring, privat rengøringshjælp, privat rengøring
Under 70 m² Fra 360,00 Fra 234,00
70 – 130 m² Fra 450,00 Fra 292,50
Over 130 m² Fra 540,00 Fra 351,00

I øjeblikket levere vi privat rengøringshjælp i flg. byer, men der kommer løbende flere til:

Avderød, Bagsværd, Birkerød, Bistrup, Blovstrød, Brønsholm, Buddinge, Charlottenlund, Emdrup, Espergærde, Farum, Fredensborg, Gammel Holte, Gentofte, Gilleleje, Gladsaxe, Græsted, Hellebæk, Hellerup, Helsingør, Hillerød, Holte, Hornbæk, Hørsholm, Humlebæk, Jægersborg, Karlebo, Kirkelte, Klampenborg, Kokkedal, Kongens Lyngby, Kvistgård, Nærum, Nivå, Rungsted, Sandbjerg, Skodsborg, Snekkersten, Søllerød, Sorgenfri, Taarbæk, Tibberup, Tikøb, Trørød, Værløse, Vangede, Vedbæk & Virum

Bor du i en by eller et område der grænser op til ovennævnte byer, er du meget velkomne til at kontakte os alligevel.

Er du nysgerrig, så kontakt os på 70 25 44 46 eller send en mail til linda@damsgaard.dk