Vinduespolering

Rene vinduer sender et seriøst og professionelt signal til dine kunder og skaber gode arbejdsbetingelser for dine medarbejdere.

Vores personale er eksperter i alle typer af vinduer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi råder over det rigtige specialudstyr, der gør det let at rengøre både de nemme og de ​​vanskelige vinduer.

Vi kommer, når du vil…
Vi pudser fra gang til gang eller med faste intervaller på en serviceaftale. Laver du en serviceaftale med os kommer vi og pudser dine vinduer, uden at behøver at tænke over hvornår det er tid til næste polering.

8tallet

8TALLET
8TALLET i Ørestaden er en af Danmarks mest komplicerede vinduespoleringer. For at kunne udføre vinduespoleringen må vi bruge en af Danmarks største lifte, faktisk må vi anvende 3 forskellige liftstørrelser, der ud over må vi til enkelte vinduer bruge, vaskeanlæg og til andre erhvervsklatring.

Erfaring
Jørgen Damsgaard begyndte sin karriere i servicebranchen som vinduespolerer i 1969, og har fulgt udviklingen inden for branchen siden.

miljo

Miljø
DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør
Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele du kan få, ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.