Tæpper der ikke bliver rengjort regelmæssigt ikke kun ser beskidte ud, men kan blive potentielt arnested af skadelige bakterier og allergener. Et gulvtæppet kan se visuelt rent ud, men under overfladen indeholde et væld af snavs, pollen, skæl, støv, mug og meldug. Disse skadelige stoffer er med til at skabe et dårligt indeklima for dig og dine kolleger.

The Carpet And Rug Institute anbefaler at tæpper renses hver 12. til 18. måned, evt. oftere i områder med stor belastning såsom indgangspartier o.l. Regelmæssig tæpperens forhindrer ophobning af skadelige stoffer og holder tæppets fibre bløde og smidige. Dette vil give et bedre indeklima, og forlænge tæppets levetid.

Hos DAMSGAARD har vi over 30 års erfaring med tæpperens, og kan klare alt fra den lille plet, til flere tusinde M².

miljo

Miljø
DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør
Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.
taepperens2