Fjernelse af uønsket fugt fra bygninger, kan være nødvendigt af mange grunde. Det kan være fjernelse af fugt efter nybyggeri, renovering, oversvømmelse, skybrud, stoppede afløb eller andre former for vandskade.

En hurtig udtørring hjælper med begrænse skader på bygninger og inventar, og reducere den til en bygning er ubeboelig. Håndværkere kan kommer hurtigere i gang med reparationsarbejder, så du hurtigere kan vende tilbage til din hverdag.

Professionelle affugtere fra Damsgaard Service ApS

Hos Damsgaard kan du leje en (eller flere) professionel affugter til en konkurrencedygtig pris, som langt mere effektiv en byggemarkedernes billige affugtere.Vores affugtere er blandt markeds bedste og er designet til hurtigt og optimal affugtning af bygninger og andre lukkede rum, med færrest mulige omkostninger. Vores affugtere kan udleder vandet direkte til kloak, og kan derfor passe sig selv i længere tid uden tilsyn. Vi har affugtere der kan monteres med slanger, så den tørre luft kan ledes hen hvor behovet er, f.eks. under et gulv. Er der tale om en forsikringsskade er vores affugtere er udstyret med tæller, så du kan dokumentere dit strømforbrug over for dit forsikringsselskab.

Miljø

Miljø

DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Udnyt synergieffekten ved en leverandør

En leverandør

Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.