Hos DAMSGAARD sætter vi en ære i at tilbyde den bedste rengøring til en attraktiv pris, så du får de mest optimale betingelser for at koncentrere dig om din virksomhed.

Effektiviteten og trivslen blandt dig og dine ansatte er knyttet til indeklimaet. God rengøring er én af de vigtigste betingelser for god luftkvalitet og godt indeklima.

Uanset din virksomhedens størrelse har vi en løsning der passer. Vi sætter os ind i jeres specifikke behov, og finder løsninger der giver jer de bedste arbejdsbetingelser.

Rengøring skal leve op til det vi har aftalt – hver gang. Derfor udfører vi kvalitetssikring af rengøring for at sikre korrekt levering.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, derfor lægger vi vægt på at finde de rigtige medarbejdere og klæde dem på til at udføre deres arbejde effektivt og godt. Grundig oplæring og uddannelse er med til at skabe motiverede medarbejdere med overskud til at gøre en ekstra indsats i hverdagen.

miljo

Miljø
DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør
Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele, du kan få ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.