Vinduespudser

Hos DAMSGAARD har vi pudset vinduer i mere end 65 år. Damsgaard Service ApS blev begyndte som et vinduespudserfirma i 1956, da det blev grundlagt af vinduespudser Niels Oluf Damsgaard. Siden da har har vi udviklet os til et full-service firma, der tilbyder rengøring, vinduespolering og ejendomsservice til både erhverv og private.

Vores vinduespudsere er eksperter i alle typer af vinduer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi råder over det rigtige specialudstyr, der gør det let at rengøre både de nemme og de ​​vanskelige vinduer.

Hos DAMSGAARD kan vi klare alle former for vinduespudsning, lige fra den lille lejlighed til det store domicil. Vi har gennem tiden løst opgaver der har krævet de største lifte i Danmark, erhvervsklatring(rappelling), vaskeanlæg, og ja, vi har endda udført vinduespolering fra en båd 😊

Vi kommer, når du vil…
Vi pudser fra gang til gang eller med faste intervaller. Laver du en aftale med os kommer vinduespudseren og pudser dine vinduer, uden at du behøver at tænke over hvornår det er tid til næste polering.

Vinduespudser priser fra 187,50 pr. gang

Vi udfører kvalitets vinduespudsning til konkurrencedygtige priser, og vi tørrer naturligvis op efter os hver gang. Tryk på knappen nedenfor for at bestille et tilbud på vinduespolering, det er gratis og helt uforpligtende.

 

8tallet

 

8TALLET
8TALLET i Ørestaden er en af Danmarks mest komplicerede vinduespoleringer. For at kunne udføre vinduespoleringen måtte vi bruge en af Danmarks største lifte, faktisk måtte vi anvende 3 forskellige liftstørrelser, der ud over måtte vi til enkelte vinduer bruge vaskeanlæg og til andre erhvervsklatring.

miljo

Miljø
DAMSGAARD tilstræber sig på kun, at bruge produkter, som viser størst mulig hensyn til miljøet og vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, uden at forringe kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har igennem mange år arbejdet på at nedbringe antallet af produkter til et minimum og minimere det øvrige ressourceforbrug.

Synergy concept

En leverandør
Med DAMSGAARD som leverandør, behøver du kun én samarbejdspartner. Vi tilbyder også mange andre ydelser, der gør det nemt for vores kunder. Vi kan designe en individuel og attraktiv løsning til dig, der skaber synergi mellem de forskellige produkter. Book et møde med os og hør om de mange fordele du kan få, ved at benytte dig af os som en samlet leverandør.